Red de restjes!

Red de restjes


Koken zonder restjes. Een onmogelijke opdracht? Na onze gratis workshop niet meer! 

 

 

We weten het wel, voedselrestjes weggooien is niet ok. Toch is het niet gemakkelijk, we gooien allemaal wel eens overrijp fruit of schimmelende kaas weg. En na het koken blijft er vaak een hele berg keukenafval over. Per Vlaming gaat zo'n 18 tot 26 kilo voedsel per jaar verloren. Daarmee kan je meer dan 250 000 mensen voeden. Toch zonde!

 

Dat vinden we bij Interza ook. Maar koken is niet onze specialiteit. Daarom nodigen we Vlaco uit. Vlaco helpt de Vlaming om keukenafval te verminderen en om te composteren. Wil jij ook leren hoe je je eten het best bewaart? Hoe je zo weinig mogelijk keukenafval maakt? Wil je proeven van een origineel restjesgerecht? Schrijf je dan snel in voor de workshop want de plaatsen zijn beperkt.

 

Wanneer: 26 april van 20u tot 22u

 

Waar: Zaal Nothengem St Lambertusstraat 1 Nossegem (ingang langs de Namenstraat)

 

Wat: Infosessie met demonstratie en proeven

 

Inschrijven: mail naar info@interza.be

Contact

Openingsuren

Ma
08u30-12u en 13u-16u
Di
08u30-12u en 13u-16u
Wo
08u30-12u en 13u-16u
Do
08u30-12u en 13u-16u
Vr
08u30-12u en 13u-16u

Bekijk ook