sportaanbod

 

Algemeen

 

De sportdienst van Zaventem kan in samenwerking met verschillende partners (sportclubs, andere diensten, bedrijven, ...) een gevarieerd sportaanbod aanbieden.

In eerste instantie zijn sportactiviteiten in Zaventem terug te vinden via deze link of de Uitdatabank: www.uitinzaventem.be. Aan sportclubs en -verenigingen vragen we om zelf ook hun sportactiviteiten toe te voegen aan de Uitdatabank. De Uitdatabank biedt namelijk verschillende filters (datum, locatie, type, doelgroep, gratis activiteiten, ...) aan. Meer informatie over de Uitdatabank is terug te vinden via deze pagina.

 

 

Uit in zaventem

 

 

 

 

 

 joggingdwarsdoorzaventem Sport@Park TIZ - Memorial Van Damme engiestreetheroes starttorun kijkikfiets Sportkamp 3x3 Masters

Doelgroepen


Waar ben je naar op zoek?

 

Sportcampagnes

Via de campagne 'Sporters Beleven Meer' van Sport Vlaanderen willen we de Zaventemse sporters in de kijker zetten. Deel daarom jouw sportieve ervaringen met #sportersbelevenmeer en #zaventemzetjeinbeweging via Instagram, Facebook, Twitter, Strava, ... Meer informatie is ook te lezen op de website van Sport Vlaanderen.

 

Met de campagne 'Zaventem zet je in beweging' dagen wij jullie van 1 tot en met 31 maart 2018 uit. Meer informatie via dit nieuwsbericht en dit Facebook-evenement.

 

Sportersbelevenmeer

 


Van 1 tot en met 31 mei 2018 zullen we voor de eerste keer meedoen met de campagne '10.000-Stappenclash'. Tijdens deze campagne van het Vlaams Instituut Gezond Leven en de Vlaamse Logo's willen we jullie uitdagen om meer stappen te zetten. We werken hiervoor samen met de sociale dienst van Zaventem aangezien zij het charter 'Gezonde Gemeente' ondertekend hebben. Alle algemene informatie over de stappenclash is terug te vinden op de website van Vlaams Instituut Gezond Leven. Je kan eventueel ook al een account aanmaken via https://10000stappen.gezondleven.be/. Wil je meer weten over 'Gezonde Gemeente' dan kan je terecht op de hun website.

 

Meer informatie via dit nieuwsbericht!

 

stappenclash