sportaanbod

De sportdienst van Zaventem kan in samenwerking met verschillende partners een gevarieerd sportaanbod aanbieden.

In eerste instantie zijn sportactiviteiten van de sportdienst terug te vinden via de Uitdatabank: www.uitinzaventem.be. Aan sportclubs en -verenigingen vragen we om zelf ook hun sportactiviteiten toe te voegen aan de Uitdatabank. De Uitdatabank biedt namelijk verschillende filters (datum, locatie, type, doelgroep, gratis activiteiten, ...) aan om, dus sportactiviteiten in Zaventem kan je vinden via deze link. Meer informatie over de Uitdatabank is terug te vinden via deze pagina.

 

uitinzaventem

 


Waar ben je naar op zoek?

 

Sportcampagnes

Via de campagne 'Sporters Beleven Meer' van Sport Vlaanderen willen we de Zaventemse sporters in de kijker zetten. Deel daarom jouw sportieve ervaringen met #sportersbelevenmeer en #zaventemzetjeinbeweging via Instagram, Facebook, Twitter, Strava, ... Meer informatie is ook te lezen op de website van Sport Vlaanderen.

 

Sportersbelevenmeer

 


Van 1 tot en met 31 mei 2018 zullen we voor de eerste keer meedoen met de campagne '10.000-Stappenclash'. Tijdens deze campagne van het Vlaams Instituut Gezond Leven en de Vlaamse Logo's willen we jullie uitdagen om meer stappen te zetten. We werken hiervoor samen met de sociale dienst van Zaventem aangezien zij het charter 'Gezonde Gemeente' ondertekend hebben. Alle algemene informatie over de stappenclash is terug te vinden op de website van Vlaams Instituut Gezond Leven. Je kan eventueel ook al een account aanmaken via https://10000stappen.gezondleven.be/. Wil je meer weten over 'Gezonde Gemeente' dan kan je terecht op de hun website.

 

Meer informatie volgt later!

 

stappenclash

 

 

Sportprogramma

 

WanneerWatMeer info
12-16/2/2018Sportkamp
12/4/2018TIZ Trampoline
18/4/2018Buitenspeeldag
25/4/2018Engie Street Heroes
30/5/2018Buurtsport Zaventem
15/8/2018

Pop @ Park

Kids @ Park

Jogging

28/9/2018Scholenveldloop