Vakantieaanbod vrijetijdsdiensten

deel_cover_zomer_2017.JPG

 

 

 

Vakantiekriebels

De bibliotheken, sport-, jeugd- en cultuurdienst van Zaventem hebben heel wat in petto tijdens de schoolvakanties voor kinderen en jongeren van 3 tot en met 18 jaar!

Je ontdekt in de "Vakantiekriebels" (duurt eventjes om te laden) het volledige aanbod voor de komende periode.

 

 

 

TIZ Tieners in Zaventem

De Vrijetijddiensten hebben ook een aanbod voor tieners, TIZ. Deze activiteiten werden ook opgenomen in de Vakantiekriebels.

Zo werd er al een skate-initiatie, een DJ stage, Film workshop, Graffiti stage, Musical stage, Hoogtouwenparcours, paintball, workshop 'Stencil op textiel', ... georganiseerd.

 

Tiz Workshop 'Stencil op textiel'

Stencil art is het kleine broertje van de graffiti. In deze workshop leren de deelnemers hoe ze een tof ontwerp op een T-shirt krijgen.

  • maandag 30 oktober 2017
  • 13u-16u
  • Atelier BK Kunstacademie
  • € 12 (inwoners groot-Zaventem) / € 16 (niet-inwoners)
  • Meer informatie via cultuur@zaventem.be of 02/717.89.26

 

 

Inschrijvingen

Inschrijven voor activiteiten (speelplein, taalstages, creastages, sportkampen en tieneractiviteiten) kan via Ticketgang.

 

Inschrijven

 

 

 

 

 

De inschrijvingen starten steeds vanaf de eerste schooldag na de vorige vakantieperiode. Zo kan je bijvoorbeeld voor de activiteiten in de zomervakantie inschrijven meteen na de paasvakantie (vanaf dinsdag 18 april om 8u)!

De inschrijvingen voor speelpleinen worden 2 weken voorafgaand aan de vakantie (of activiteit) afgesloten, dus inschrijven voor activiteiten in de zomervakantie kan ten laatste zondag 18 juni 2017.

Vergeet niet het huishoudelijk reglement van de vrijetijdsactiviteiten te raadplegen.

Deze handleiding kan je raadplegen als je een gezin-account wil aanmaken of als je jouw kinderen wil inschrijven voor een activiteit.

 

Heb je vragen over Ticketgang, lees dan eerst de veelgestelde vragen.

 

 

  

Doe je mee-fonds

Het Doe je mee fonds is er om alle Zaventemse kinderen en hun ouders financieel een duwtje in de rug te geven als zij daarvoor in aanmerking komen.

Meer informatie kan je terugvinden via http://www.zaventem.be/nl/687/content/1732/doe-je-mee-fonds.html.