sportinfrastructuur

Overzicht 

De gemeente Zaventem beschikt over heel wat sportaccommodatie. Via het menu links vind je meer info over de gemeentelijke sporthallen, het gemeentelijk zwembad en de overige sportinfrastructuur.

 

Huishoudelijk reglement

Je kan ons huishoudelijk reglement van de gemeentelijke sportinfrastructuren via deze link raadplegen.  Het huishoudelijk reglement zorgt voor een vlot gebruik van onze sportinfrastructuur. Opgelet! Vanaf het sportseizoen 2017-2018 geldt er een nieuw huishoudelijk regement.

 

 

Tarieven

De tarieven van de sporthal van Zaventem, sporthal van Sint-Stevens-Woluwe en Zwembad de Motte zijn specifiek terug te vinden onder elk onderdeel. Opgelet! Vanaf het sportseizoen 2017-2018 gelden er nieuwe tarieven.

 

 

Verhuur 

Wil je met je club of vereniging een sportzaal huren voor een volledig seizoen? Voor het sportseizoen 2018-2018 kan je tussen 1 april en 31 april 2018 een aanvraag indienen via dit formulier.

 

Wil je als vereniging, bedrijf of individu een los uur huren? Vul dan dit formulier in (of neem contact op met de sportdienst via sport@zaventem.be of 02/717.89.20)

 

 

Sport Vlaanderen Databank

Voor een volledig overzicht van alle sportinfrastructuur in Zaventem (of buiten Zaventem), kan je steeds terecht op de sportdatabank van Sport Vlaanderen. Dit is een initiatief van Sport Vlaanderen dat door de lokale sportdiensten wordt ondersteund om op 1 plaats alle Vlaamse sportinfrastructuur te kunnen centraliseren. Je kan ook de Sport Vlaanderen-app downloaden voor meer informatie over 25.000 sportclubs en 20.000 sportinfrastructuren van Vlaanderen. Meer informatie via de website van Sport Vlaanderen.

 

Deze databank wordt ook gekoppeld binnen de gezamenlijke website van de sportdienst & sportraad via http://www.sportraadzaventem.be/accomodaties.php

  

 Sport Vlaanderen - sportinfrastructuur