sportinfrastructuur

 

 

 

Sportinfrastructuren in Zaventem

De gemeente Zaventem beschikt over heel wat sportaccommodatie. Via het menu links vind je meer info over de gemeentelijke sporthallen, het gemeentelijk zwembad en de overige sportinfrastructuur.

 

Huishoudelijk reglement - Tarieven

Je kan ons huishoudelijk reglement van de gemeentelijke sportinfrastructuren via deze link raadplegen. Het huishoudelijk reglement zorgt voor een vlot gebruik van onze sportinfrastructuren. Alle gebruikers van de gemeentelijke sportinfrastructuren worden verondersteld kennis genomen te hebben van dit huishoudelijk reglement en er mee akkoord te gaan.

 

De tarieven van de sporthal van Zaventem, sporthal van Sint-Stevens-Woluwe en Zwembad de Motte zijn specifiek terug te vinden onder elk onderdeel.


Opgelet! Vanaf het sportseizoen 2017-2018 geldt er een nieuw huishoudelijk regement en gelden er nieuwe tarieven.

 

 

 

 

Verhuur - zaalreservatiesysteem

Er zijn verschillende huuraanvragen mogelijk:

 

Welke huuraanvraagPeriodeFormulier
Frequente huuraanvraag voor sportseizoen 2018-2019Tussen 1 en  31 april 2018 invullenvia dit formulier
Sportevenement in sportseizoen 2018-2019Tussen 1 en  31 april 2018 invullenvia dit formulier
Losse huuraanvraag in sportseizoen 2017-2018Tussen 1 september 2017 en 30 juni 2018 invullenvia dit formulier
Losse huuraanvraag in sportseizoen 2018-2019Tussen 1 september 2018 en 30 juni 2019 invullenvia dit formulierWe zetten de stappen naar een zaalreservatiesysteem TicketGang dat we vanaf sportseizoen 2018-2019 willen gebruiken (als alles vlot verloopt). We plannen een infosessie op donderdag 17 mei 2018 om 20u in de raadzaal van het Gemeentehuis om het zaalreservatiesysteem uit te leggen aan sportclubs en verenigingen die gebruik maken van onze sportinfrastructuur. Inschrijven voor deze infosessie kan via dit formulier.

 

Sluitingsdagen

 De sluitingsdagen van de sporthal van Zaventem, sporthal van Sint-Stevens-Woluwe en Zwembad de Motte zijn specifiek terug te vinden onder elk onderdeel.

 

 

Sportdatabank Sport Vlaanderen

Voor een volledig overzicht van alle sportinfrastructuur in Zaventem (of buiten Zaventem), kan je steeds terecht op de sportdatabank van Sport Vlaanderen. Dit is een initiatief van Sport Vlaanderen dat door de lokale sportdiensten wordt ondersteund om op 1 plaats alle Vlaamse sportinfrastructuur te kunnen centraliseren. Je kan ook de Sport Vlaanderen-app downloaden voor meer informatie over 25.000 sportclubs en 20.000 sportinfrastructuren van Vlaanderen. Meer informatie via de website van Sport Vlaanderen.

 

Deze databank wordt ook gekoppeld binnen de gezamenlijke website van de sportdienst & sportraad via http://www.sportraadzaventem.be/accomodaties.php

  

 Sport Vlaanderen - sportinfrastructuur