Sportclubs

 

 

 

Sportclubs

 

Wil je sporten in clubverband, dan kan je een keuze maken uit meer dan 60 sportclubs. Niet alleen de klassieke sporten als voetbal, volleybal, basketbal, vechtsport, e.a. staan op het programma van onze sportclubs, maar ook niet-alledaagse sporten zoals duiken, kaatsbal en speleologie! Een overzicht van alle sportclubs kan je ook terugvinden via de verenigingengids. Je kan hier tevens een selectie maken per sport (rubriek). 

 

Met specifieke vragen contacteer je best de sportclub contacteren. Klik om de naam van de club en je krijgt meer gegevens (contactgegevens, website, locatie, activiteiten, ...)

 

 

Actieve sportclubs met hun sportactiviteiten:

 

 

Sport Vlaanderen Databank

Voor een volledig overzicht van alle sportclubs in Zaventem (of buiten Zaventem), kan je steeds terecht op de sportdatabank van Sport Vlaanderen. Dit is een initiatief van Sport Vlaanderen dat door de lokale sportdiensten wordt ondersteund om op 1 plaats alle Vlaamse sportinfrastructuur te kunnen centraliseren. Je kan ook de Sport Vlaanderen-app downloaden voor meer informatie over 25.000 sportclubs en 20.000 sportinfrastructuren van Vlaanderen. Meer informatie via de website van Sport Vlaanderen.

 

 

Sport Vlaanderen - sportclubs

 

 

Verenigingenplatform

Aan de sportclubs vragen we om hun erkennings- en subsidiedossiers in te dienen via het verenigingenplatform. Met vragen of problemen kan je ons zeker contacteren via sport@zaventem.be.

 

Website

Contact

Openingsuren

Ma
09u-12u
Di
09u-12u
Wo
09u-12u
Do
09u-12u
Vr
09u-12u