Trefwoordenlijst : A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
E-loket Contact Nuttige Nummers Ligging Diensten Vacatures

ZwembadZwembad

Algemene informatie:

Foto_zwembad

Adres:Tel:
E-mail:
 

Zwembad 'De Motte'
Gemeentelijk Park
Hector Henneaulaan
1930 Zaventem
02/725.96.96
zwembad@zaventem.be

Beheerder:   Sportdienst

Belangrijke weetjes:
  • Wanneer kom je het best zwemmen? Raadpleeg hier het overzicht van de banen (gekleurde banen = vrije banen voor publiek tijdens schoolperiode)
  • Kinderen onder de 12 jaar dienen vergezeld te zijn van een meerderjarige om het zwembad te betreden, bij twijfel kan uw identiteitskaart gevraagd worden.
  • Ticketten, 10 beurtenkaarten en abonnementen voor groot Zaventem worden enkel verkocht op vertoon van identiteitskaart
  • Het zwemmen met shorten is ten strengste verbodenJuridische informatie - Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden van de site www.zaventem.be

Doel van de website
De website www.zaventem.be  is een wegwijzer bij het zoeken naar informatie over de dienstverlening en het beleid van de gemeente Zaventem. Ze wil een eenvoudige, snelle en verbeterde toegang bieden tot de informatie van het gemeentebestuur van Zaventem die op het internet beschikbaar is. De website verwijst ook door naar websites van instellingen die informatie ter beschikking stellen.  Alle informatie op de website is van algemene aard, tenzij het uitdrukkelijk anders bepaald wordt. De hyperlinks naar andere sites die www.zaventem.be bevat, houden geen enkele bekrachtiging in van de externe site of van de inhoud ervan. De links worden u aangeboden ter informatie en voor uw gebruiksgemak.
Het gemeentebestuur van Zaventem aanvaardt derhalve geen aansprakelijkheid voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die voortvloeit uit het raadplegen of het gebruik van dergelijke externe websites en hun inhoud.

Klik hier voor de volledige juridische disclaimer-tekst.

printversie printversie

Begin van deze pagina

Juridische informatie - Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden