Buitenspeeldag: animatie in het Feldheimpark

BUITENSPEELDAG 2024 is verplaatst naar woensdag 12 juni 2024!

 

Op woensdag 17 april 2024 worden alle kinderen van het 1ste tot en met het 6de leerjaar opgeroepen om massaal naar buiten te trekken om te spelen en te sporten. In heel Vlaanderen worden allerlei spel- en sportactiviteiten op publieke pleintjes of in speelstraten georganiseerd. Want beweging, sport en spel zijn heel belangrijk voor kinderen. Nickelodeon, Studio 100 TV, VTM kinderzenders en Ketnet zetten zelfs hun website en zender op zwart. In plaats van cartoons op televisie of games op de website krijgen de kinderen de mededeling dat ze moeten buiten spelen!

Animatie in Zaventem

Op woensdag 12 juni 2024 is iedereen tussen 13u en 17u welkom in het Feldheimpark te Zaventem. We voorzien enkele leuke springkastelen en randanimatie om deze dag op een leuke manier door te brengen.

De activiteiten zijn onder toezicht van de ouders, hierdoor is er ook de mogelijkheid om aan buurtwerk te doen met de grotere kinderen onder ons. We richtten ons hoofdzakelijk op lagere school kinderen maar ook voor de kleuters voorzien we enkele leuke springkastelen.

We roepen iedereen alvast op om opnieuw veel buiten te spelen! Dit kan in verschillende parken in Groot-Zaventem, maar ook op de vele verschillende sport- en speelvelden. Je kan deze speelplekken terugvinden op 'Zaventem in kaart'.