Balsam - Laika en Zefiro Torna

Reserveer plaatsen
  • vr 11 maart 2022van20:00tot21:15

BALSAM is een zinnenprikkelend laboratorium. Een alchemistisch concert waarin muziek versmelt met ongewone geuren, smaken en sensaties, waarin klanken transformeren tot beelden. 

De bedwelmende muziek voert je mee langs traditionele gezangen uit Portugal, Griekenland en IJsland, mystieke klanken van Hildegard Von Bingen, 15de-eeuwse polyfone muziek en eigen composities. Liederen als Artemisia absinthium en Les roses de Saadi zijn een hulde aan de helende, stimulerende en betoverende werking van kruiden en planten. 

Je bent getuige van fascinerende alchemistische processen. Olie stolt tot eetbare parels, een bloemknop geeft een elektrische sensatie, een mineraal blijkt een zoete lekkernij. Alchemisten reiken je ongekende proeverijen en geuren aan, ervaringen die je deelt met je buur. Zullen ze het ultieme goud vinden? BALSAM doet dromen, is spiritueel en zinnelijk, aards en hemels tegelijk. Een ode aan het leven en het mysterie ervan.

www.laika.be


PERS

  • "BALSAM verwent je oren, ogen en smaakpapillen op de meest minzame manier. En het nodigt je zo uit om met open zintuigen en fijngevoeligheid in het leven te staan en van de wereld te proeven." - ontdek de recensie van Knack Focus
  • "Zinnelijk theater rond roesopwekkende planten en kruiden." - lees de review van de Theaterkrant
  • Bekijk hier het verslag van het VRT-journaal
  • Lees hier het interview met de makers van BALSAM

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 18

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem