Zwijg! - Bruno Vanden Broecke & Tom Van Dyck

Reserveer plaatsen
CC De Factorij
  • za 21 mei 2022van20:00tot22:00
Beste inwoner van Zaventem en omstreken,
Wij zijn twee broers en wij zitten met een vraag die heel dringend gesteld moet worden. Eigenlijk vinden wij dit zelf erg vervelend, maar wat moet moet. Daarom zouden wij jullie beleefd willen vragen om op 21 mei naar de feestzaal in CC De Factorij te komen.
Tot genoegen en alvast bedankt.
Tom & Bruno

ZWIJG! is een tragikomische voorstelling van en met Bruno Vanden Broecke en Tom Van Dyck.

Tom Van Dyck zette in oktober 2020 opnieuw de stap naar het theater met Wachten op Godot, dat hij samen met Olympique Dramatique en Toneelhuis maakte. De Standaard schreef: “Na 16 jaar afwezigheid op de planken was Van Dycks comeback trouwens een voltreffer.”

Dat Tom naast spelen ook schrijft en regisseert toonde hij in tv-werk als Van Vlees en Bloed, Met Man en Macht, Den Elfde van den Elfde enz... Tom deelde al meermaals een filmset met Bruno Vanden Broecke - gekend en geprezen als fantastisch speler - en hij regisseerde Bruno zelfs voor Den Elfde van den Elfde in een rol die speciaal voor hem werd geschreven. De twee broeden al jaren op een volgende samenwerking. En nu is de goesting zo groot om samen iets wonderlijks voor toneel te maken. Zij twee schrijven, maken en spelen.

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 18

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem