Carrousel des moutons - d'irque & fien Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Reserveer plaatsen
  • zo 3 april 2022van15:00tot16:00

circus dat in deze tijd woont: 
een piano als acrobaat 
ontelbare schapen die door je hoofd jongleren 
een bezem als trapeze… 
je eigen lijf gebruiken als tent 
je gedachtewereld als piste 

Carrousel des moutons combineert virtuoze jonglerie, gewaagde acrobatie, de poëzie van de muziek en de nodige dosis humor in een voorstelling voor jong én oud. 

De pure power van circus en de directheid van straattheater combineren d'irque & fien in een intieme voorstelling. Een zot idee werd werkelijkheid: een grote vleugelpiano begint een compleet eigen leven te leiden als Fien ze bespeelt. Circus van hier en nu … 

dirque.com  

 

Knutselplezier NA DE VOORSTELLING

Kinderen, met of zonder ouders, kunnen na de voorstelling aan de slag in onze foyer. Samen knippen, plakken en tekenen in het thema van de voorstelling. Deze omkadering is gratis, je hoeft vooraf niet te reserveren. 

Nieuw! Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen.

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Terwijl je met de rest van het gezin geniet van de familievoorstelling is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in. Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be.

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 14
  • -26 10

Leeftijd

vanaf 6 tot 11 jaar

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem