Karma - Liliane Saint-Pierre

Reserveer plaatsen
CC De Factorij
  • do 31 maart 2022van20:00tot22:00

Alles lijkt hetzelfde nu 
Toch is niets nog wat het was 
En al weet ik dit komt goed 
Tijd heelt de wonden vast 
Je blijft altijd voor mij 
Het beste wat ik had 

Liliane Saint-Pierre is La Grande Dame van het Vlaamse chanson: actief sinds de jaren ‘60 en sindsdien talrijke hits zong en honderdduizenden platen verkocht. Ze schopte het ook ver buiten de landsgrenzen. Als jong meisje toerde ze tijdens de golden sixties doorheen Europa en in Parijs tekende ze voor Flèche, het platenlabel van Claude François die wild was van haar. Musicals, TV shows, songfestivalavonturen, … en nog veel en veel meer staat op haar palmares. 

En nu is er KARMA, haar eerste album in 6 jaar. De liedjes werden speciaal voor Liliane geschreven door o.a. Wannes Capelle, Guy Swinnen, Gert Bettens, Udo, Philippe Robrecht, Rick de Leeuw, Sabine Tiels en Guido Belcanto ging graag in op de uitnodiging om samen met haar te duetteren. 

Rijke en avontuurlijke arrangementen met oriëntaalse invloeden worden afgewisseld met sobere en uitgepuurde songs met een focus op tekst en stem. Vintage Liliane Saint-Pierre, maar toch net anders. Ze zingt over liefde, hoop, pijn, verlangen en dat met een stem die met de tijd alleen maar beter en indringender wordt.

lilianesaint-pierre.be

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 18

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem