De kracht van positief denken - Eva Daeleman

Reserveer plaatsen
  • wo 1 december 2021van19:30tot21:00

Ben jij een piekeraar? Raak je jezelf vaak kwijt in een spiraal aan negatieve gedachten die je maar niet kan doorbreken?
In deze presentatie leer je meer over het bewust worden van je denkpatronen, de soorten aan gedachten en hoe je jezelf een positief tegenwicht kan bieden. Zo zal je meer geluk gaan creëren en beter slapen. Dat willen we toch allemaal?

Eva helpt je zien waar het misgaat, hoe je de piekerschaal kan doorbreken en welke acties je kan ondernemen om de beste vriend van je gedachten te worden.
 
Eva Daeleman had een succesvolle carrière op radio en televisie, maar ze belandde in een burn-out. Het werd een omslagpunt om de zaken – haar leven – anders aan te pakken. Dat ging niet vanzelf, maar vele blauwe plekken, huilbuien en littekens later is er een andere Eva. Ze is nu actief als yoga-lerares, bewustzijnscoach, reiki-master, ondernemer.
 
In haar lezing deelt ze haar inzichten over en visie op veerkracht, op bewuster leven, op kwetsbaarheid en op hoe je elke dag wat levenswijzer kan worden.

evadaeleman.be

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 10

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem