Wit - Sprookjes Enzo Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Reserveer plaatsen
  • zo 16 januari 2022van11:00tot11:40
  • zo 16 januari 2022van14:00tot14:40

Een ondergesneeuwd sprookje 

Uit de hemel dwarrelt sneeuw, het danst als een wolk vlinders op de wind. De sneeuw verandert de hele wereld, alles wordt... WIT.

WIT: een streelzacht verhaal om met open mond naar te kijken, met je neus in de lucht en soms zelfs holderdebolder ondersteboven. 

WIT is een interactieve theater- en circusvoorstelling met lichtspel, livemuziek, acrobatie, poppentheater en talloze magische voorwerpen voor kinderen vanaf twee jaar en volwassenen van iedere leeftijd. 

sprookjes.be 

 

KNUTSELPLEZIER NA DE VOORSTELLING 
Kinderen, met of zonder ouders, kunnen na de voorstelling aan de slag in onze foyer. Samen knippen, plakken en tekenen in het thema van de voorstelling. Deze omkadering is gratis, je hoeft vooraf niet te reserveren. 

GRATIS KINDEROPPAS TIJDENS FAMILIEVOORSTELLINGEN
Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Terwijl je met de rest van het gezin geniet van de familievoorstelling is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in. Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be. 

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 10
  • -12 8

Leeftijd

vanaf 2 tot 5 jaar

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem