Labotanik - Theater De Spiegel Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Reserveer plaatsen
CC De Factorij
  • za 9 april 2022van11:00tot12:15
  • za 9 april 2022van15:00tot16:15
  • zo 10 april 2022van11:00tot12:15
  • zo 10 april 2022van15:00tot16:15

Weelderige kunstentuin voor kinderen van 0 tot 24 maanden

LABOTANIK is een artistieke groeiplaats voor pas ontsproten kinderen, net uit de kool. Er hangt muziek in de bomen, er ritselen dansers tussen de bladeren, het uitzicht is er prachtig. Maar vooral: het is er altijd anders. Het is een weelderige kunstentuin met artistieke interventies, waar alles en iedereen mag groeien en bloeien.

LABOTANIK is een plek waar alles organisch groeit. In deze tuin worden kleine kinderen iets groter. Samen met hun ouders of begeleiders proeven ze er van muziek, beweging of beeld. Ze kunnen zitten, liggen of rondkruipen. Ze mogen meezingen, trommelen, dansen, lachen, klappen. Ze mogen kijken en luisteren, maar ook aankomen. Deze tuin gaat over samen ontdekken en beleven.

Zaaibedden om door te kruipen, lablabboonstruiken en waaibloemen. Arbonkels en kamp’foelie. Een paradijsje om te ontkiemen en te bloomen. Kruipen, rollebollen, grijpen, ontluiken en snuisteren. Een muzitoop voor baby’s en hun zorgzame tuiniers.

despiegel.com

 

PERS

"Nadat ons meisje de xylofoon uitgebreid had bestudeerd, kroop ze met ons mee naar de hoornblazer, die zich naar haar toe boog om enkele diepe noten uit zijn instrument te blazen. Dat vond ze best grappig, maar de violiste van wie ze de strijkstok even mocht aanraken was nog veel leuker. En de operazanger die haar af en toe aan zijn vinger liet trekken, was een echte topattractie. U leest het al: onze dochter heeft zich uitstekend geamuseerd." - Aldus een mama in Gazet van Antwerpen over het werk van Theater De Spiegel (zie artikel bij 'downloads' hieronder)

 

KNUTSELPLEZIER NA DE VOORSTELLING

Kinderen, met of zonder ouders, kunnen na de voorstelling aan de slag in onze foyer. Samen knippen, plakken en tekenen in het thema van de voorstelling. Deze omkadering is gratis, je hoeft vooraf niet te reserveren.

GRATIS KINDEROPPAS TIJDENS FAMILIEVOORSTELLINGEN

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Terwijl je met de rest van het gezin geniet van de familievoorstelling is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in. Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be.

 

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 12
  • -12 7

Reserveer

Leeftijd

tot 2 jaar

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem