Pieter Konijn 2: Stad op stelten Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Reserveer plaatsen
  • wo 3 november 2021van14:00tot15:33

In Pieter Konijn 2: Stad op stelten is onze lieve deugniet terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Als hij zich buiten de tuin begeeft, bevindt Pieter zich al snel in de ruige achterwijken van de stad, waar zijn kattenkwaad wel gewaardeerd wordt.  
Maar wanneer zijn donzige familie in gevaar wordt gebracht, moet Pieter uitzoeken wat voor soort konijn hij wil zijn.

VERENIGDE STATEN / AUSTRALIË - 2021

 

 

Uitleg iconen Kijkwijzer

ENGELS GESPROKEN
NL/FR ONDERTITELD 

 

KNUTSELPLEZIER NA DE VOORSTELLING 

Kinderen, met of zonder ouders, kunnen na de voorstelling aan de slag in onze foyer. Samen knippen, plakken en tekenen in het thema van de voorstelling. Deze omkadering is gratis, je hoeft vooraf niet te reserveren. 

GRATIS KINDEROPPAS TIJDENS FAMILIEVOORSTELLINGEN

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Terwijl je met de rest van het gezin geniet van de familievoorstelling is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in. Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be.

 

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 7

Leeftijd

vanaf 6 tot 11 jaar

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem