Lost in Time - Geike + Hydrogen Sea

Reserveer plaatsen
CC De Factorij
  • do 14 april 2022van20:00tot23:00

GEIKE

Meer dan tien jaar lang was Geike Arnaert de frontvrouw van Hooverphonic tot ze in 2008 koos voor een solocarrière. Na debuutplaat For The Beauty Of Confusion duurde het acht jaar vooraleer Geike in 2019 klaar was met opvolger Lost in Time. Intussen scoorde ze samen met de Nederlandse band BLØF wel nog de monsterhit Zoutelande. In 2021 voegde ze zich opnieuw bij Hooverphonic, met hun deelname aan het Eurovisiesongfestival met het nummer Last night als eerste nieuwe wapenfeit.

Toch blijft ze vol trots achter Lost in Time staan, daarom blijft ze ook met dit soloproject optreden. Lost in Time is een fantastisch, puur, tijdloos en supermuzikaal album waarin Geike de elektronica achter zich laat. De meeste nummers schreef ze samen met Joost Zweegers (Novastar). De productie was in handen van Belgisch topproducer Wouter Van Belle (o.a. Gorki, Noordkaap, Axelle Red, Novastar). Ondertussen schopten singles Off Shore, Middle of the Night en Black Land Shore het tot nummer één in de Voxlijst van Radio 1.

geike.be

 

 

HYDROGEN SEA

Met stem, vleugelpiano en een hele voorraad aan analoge effecten brengen Birsen Uc¸ar en Pj Seaux (oa. Zwangere Guy, Selah Sue, Sioen) nu als duo een volledig nieuwe klankwereld naar het publiek. Verwacht niet de typische singer-songwriternummers van deze Belgische dreampopsensatie. Hydrogen Sea combineert de frisse en uitgepuurde elektronica van Pj met de prachtige stem van Birsen.

Twee succesvolle albums gaan dit concert vooraf: In Dreams (2016) en Automata (2019). Nummers als Wear Out, Beating Heart, Run en Flogsta werden grijsgedraaid op Radio 1 en Studio Brussel. Ontdek hoe deze nummers je ook live naar adem doen happen.

hydrogensea.com

 

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 21

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem