• zo 26 september 2021van13:00tot14:45

Goed om weten: Je kan enkel komen brunchen als je aansluitend naar de film komt kijken. Je kan wel filmtickets kopen zonder brunch.

BRUNCH vanaf 11u30

Geniet van een heerlijk gezonde brunch aan democratische prijzen en zak nadien met de hele familie gezellig onderuit in onze knusse zetels voor de familiefilm. Reserveren voor de brunch kan t.e.m. vrijdag 24 september.

FILM om 13u00

In een magisch land wonen Wolfwalkers. Je herkent ze aan hun fonkelend rode haar en grote ogen. Zij kunnen niet alleen praten met wolven, maar ook wonden genezen en zelf in een wolf veranderen.
Wanneer Robyn met haar vader naar Ierland reist om er op de laatste wolven te jagen, hoort ze verhalen over de mysterieuze Wolfwalkers. Dwalend door het woud, op zoek naar wolven, wordt het tweetal steeds verder meegezogen in een wereld vol magie. Dan leert ze Mebh kennen, een bijzonder meisje met wilde rode haren. Zij is een Wolfwalker, net als haar moeder. Als haar moeder spoorloos verdwijnt, gaan Robyn en Mebh naar op zoek. Robyn kom terecht in een geheime, betoverende wereld.

De makers van Song of the Sea en The Secret of Kells brengen opnieuw een Oscargenomineerde must-see familiefilm naar het grote scherm. Wolfwalkers is een instant klassieker vol magie, fantasy, vriendschap en wilde natuurkrachten. 

FRANKRIJK / IERLAND /  LUXEMBURG - 2020NEDERLANDS GESPROKEN

 

GRATIS KINDEROPPAS TIJDENS FAMILIEVOORSTELLINGEN 

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Terwijl je met de rest van het gezin geniet van de familievoorstelling is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in. Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be.

 

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 7
  • -26 4

Leeftijd

vanaf 6 tot 14 jaar

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem