Finding Harmony - The King's Singers

Reserveer plaatsen
CC De Factorij
  • do 20 januari 2022van20:00tot23:00

Met hun unieke sound brengen de zes King’s Singers een programma dat de bindende kracht van muziek demonstreert. Van Afrikaanse traditionele muziek en kerkliederen tot volks- en protestliederen: muziek brengt mensen samen. Van de protestantse Reformatie in Europa in de 16e eeuw tot de Amerikaanse Civil Rights Movement: er zijn talloze momenten in de geschiedenis geweest waarin liederen landen, culturen en idealen hebben verenigd. En vandaag de dag is dat nog steeds zo. 

Vanavond zingen The King’s Singers een unieke collectie liederen uit de hele wereld, van de 16e eeuw tot onze tijd. Ieder lied vertelt een krachtig verhaal over wie we zijn en waar we vandaan komen. Het programma Finding harmony is het bewijs dat muziek nog altijd onze gemeenschappelijke taal is. 

The King’s Singers zijn wereldvermaard. Al ruim vijftig jaar is het niveau onveranderd hoog: twee Grammy Awards en een Emmy behoren tot de vele onderscheidingen.

PROGRAMMA 

Traditionals, volksliederen uit Georgië, Zuid-Afrika en Schotland, werken van Johann Sebastian Bach, Thomas Tallis, William Byrd, Veljo Tormis en close harmony-repertoire.

kingssingers.com

 
 

 

 

 

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 27

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem