CC De Factorij
  • vr 28 januari 202220:00totza 29 januari 202206:00

Woordstorm is het jaarlijkse poëtische feest dat plaatsvindt tijdens de Poëzieweek. Een schitterende gelegenheid om woord en woorden in al hun facetten te beleven en artiesten een podium te bieden met hun creaties en interpretaties. Tijdens de afgelopen edities mochten we genieten van gedichten, theaterteksten, podcast, slam poetry, verhalen en zoveel meer. 
 
Deze keer mag woordkunstenaar Delphine Lecompte cureren. Zij stelt een wervelend programma samen en brengt ook een selectie uit eigen werk. Niemand vult het podium zoals Lecompte. Zoveel spitsvondigheid en humor vind je zelden verenigd. Ze leest voor, ze declameert, maar haar teksten en manier van performen zijn niet te beschrijven, laat staan te evenaren. Er wordt gelachen en gebulderd door het publiek. Wat een poëtisch genot!

Twee elementen mogen niet ontbreken in het jaarlijkse poëziefeest: de leerlingen Woord van de academie in Zaventem leggen voorafgaand aan Woordstorm een artistiek traject af dat uitmondt in een (voor)programma tijdens het poëziefestival. En in samenwerking met de Bibliotheek zal er opnieuw een poëziewedstrijd worden uitgeschreven. De gedichten van de laureaten krijgen we te horen op het grote podium. 

De volledige line-up van het festival komt in het najaar online. 

Méér Woordstorm? Dit seizoen breidt het Woordstorm poëziefestival uit met twee voorstellingen: 

  • Kapot van Tuning People brengt een parcours vol woorden, ritme en melodieën met daaraan gekoppeld workshops voor kinderen van het 5de en 6de leerjaar
  • Op zaterdag 29 januari laat de veelgeprezen rapper en woordkunstenaar Brihang het kot ontploffen

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 12

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem