CC De Factorij
  • vr 3 juni 2022van20:00tot22:00

Wat moeten we jou over Raymond vertellen dat je nog niet weet? De man die zijn volk in het Vlaams leerde rocken en van de meest uiteenlopende liedjes schrijft, schuimt al sinds 1972 de podia af en is, tegen wil en dank, tot een instituut uitgegroeid. Veelzijdig muzikant. Begenadigd songschrijver. Bevlogen performer. Gewiekst entertainer. 

Zijn invloed zit verweven in de Belgische muziekscène, want zonder zijn voorbeeld was er geen Frank Vander linden, geen Stijn Meuris, geen Luc De Vos … Na 5 decennia is de grootmeester nog lang niet afgeschreven en blijft hij zijn ding doen, zo was er recent de samenwerking met Slongs en Tourist LeMC. 

Eind 2015 ontbond Raymond zijn vaste begeleidingsgroep en ging hij solo verder met de tournee Kreten en Gefluister. Op 14 februari 2020 werd Raymond 70 jaar. En waar kan dit beter gevierd worden dan in zijn natuurlijke biotoop: het podium. 

Voor deze gelegenheid trekt Raymond weer alle registers open en worden zijn trouwe muzikanten opgetrommeld voor een reeks feestelijke Raymond 70-verjaardagsconcerten, met als extraatje een blazerssectie en zowel historisch als recent beeldmateriaal. De jarige zal schipperen tussen vroeger en nu, grasduinend in zijn immense repertoire, met een lach en een traan en voorzien van de gepaste toeters en bellen. 

 
 
 

 

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 30

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem