Factorij Festival

  • vr 24 september 2021totzo 26 september 2021
De start van het nieuwe seizoen vieren we graag met ons publiek tijdens het Factorij Festival. We bieden een gevarieerd en boeiend programma aan met zowel gratis als betalende voorstellingen en activiteiten, verspreid over drie dagen. Het openingsweekend op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september brengt een wervelende mix van toffe voorstellingen en zotte activiteiten voor jong en oud.

VR 24 SEPTEMBER
We openen het festival met een concert, maar de artiest houden we nog even geheim.

ZA 25 SEPTEMBER
Zaterdagavond kan je op het grote scherm komen kijken naar de familiefilm 'Mijn vader is een saucisse' met o.a. Johan Heldenberghs, Savannah Vandendriessche, Eva van der Gucht en Hilde De Baerdemaker. 

ZO 26 SEPTEMBER
Op zondagmorgen vertelt Gaea Schoeters twee verhalen uit haar boek 'NIETS / IETS' met muziek van Annelies Van Parys, gespeeld door het Goeyvaerts Trio. Of kom met je kinderen brunchen en aansluitend kijken naar de animatiefilm 'Wolfwalkers' (+6J). Ook nog op zondag: circus, acrobatie, straattheater, muziek, workshops, een voorstelling met robots en heel wat randanimatie! Doorlopend kan je de expo 'Born Refugee - A Rohingya Story' bezichtigen.

Er is van alles te doen in alle hoekjes en kantjes aan de binnen- én buitenkant van het cultuurcentrum. Behalve twee activiteiten (Schrijvers op zondag en de brunchfilm 'Wolfwalkers') is alles gratis en kom je gewoon langs wanneer je wil. Wel vragen we om je vooraf je plekje te reserveren via de website of de ticketbalie of de dag zelf aan het infopunt zodat we je contactgegevens hebben indien nodig voor contact tracing.

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • gratis

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem