Comedy Club Night

  • vr 2 december 2022van20:00tot22:00
Comedy Club in De Factorij: je jaarlijkse afspraak met je lachspieren

Jong humoristisch talent en bekend comedyvolk geven in een gezellige clubsfeer – met drankjes aan de toog – het beste van zichzelf. We stellen je graag voor aan Thomas Smith, Roosje Pertz en Dara Sheikhi. Ze zijn gewapend met een microfoon en hebben bakken inspiratie.

THOMAS SMITH
Thomas Smith staat 23 jaar op de planken en behoort tot de crème van de Belgische stand-up comedians. Top comedy met hier en daar een standpunt en diepgang. Uit De Standaard: "Thomas Smith doet ons nog het meeste denken aan de Engelse superster Eddie Izzard; even grappig, even expressief, even geïnformeerd en even diepgravend. Kortom, wereldniveau!"
thomassmith.be

DENA VAHDANI
Eén been in Brussel, één been in Vlaanderen, haar hart in Iran, en haar ogen onder rokken. Dena Vahdani is 100.000 watt positieve energie! Van Iraanse komaf navigeert deze jonge Belgische vrouw tussen haar twee culturen, Oost en West. Dit doet ze met veel humor en een maximum aan zelfspot. Een kerncentrale vol humor! Voor het grote publiek werd ze bekend door haar hilarische deelname aan De Slimste Mens maar ze timmert al jaren aan haar weg als comédienne. Poëtisch, grappig én emotioneel, she’s got it all.

ROOSJE PERTZ
Roosjes Pertz’ rake observaties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet tè braaf! Roosje gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse. Het meest ijzige publiek ontvlamt met haar als aanstekelijke MC.
roosjepertz.be

DARA SHEIKHI
Dara Sheikhi woont in Antwerpen, maar heeft roots in Syrië. In 2015 ontvluchtte hij de oorlog en kwam aan in België. Hij is biochemicus van opleiding en comedy is zijn hobby. Hij vertelt, soms heftige en trieste, verhalen uit zijn leven op een grappige manier. Hij heeft veel verloren in Aleppo (Syrië) en een van de enige dingen die hem motiveerde en energie gaven, was humor.

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 16

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem