Ontbijtfilm Sinterklaas en Koning Kabberdas Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

  • zo 4 december 2022van10:30tot12:00
GOED OM WETEN: Je kan enkel komen ontbijten als je aansluitend naar de film komt kijken. Je kan ook enkel naar de film komen.

ONTBIJT VANAF 9U00
Geniet van een heerlijk gezond ontbijt aan democratische prijzen en zak nadien met de hele familie gezellig onderuit in onze knusse zetels voor de familiefilm. Reserveren voor het ontbijt kan t.e.m. vrijdag 2 december.

FILM OM 10U30
Slechterik van dienst Riko Tik werd vroeger gepest en wil nu alle kinderen terugpesten. Met de hulp van zijn zus Rika vervalst hij het boek van de Sint zodat het lijkt alsof er alleen maar stoute kinderen zijn. Vermomd als Koning Kabberdas wil hij het echte boek inwisselen voor het valse tijdens een officieel bezoek aan de Sint. In het huis van de Sint is het erg druk: Conchita en de kapiteins zijn bezig met het klaarmaken van de legendarische zeevaartsoep en de verjaardag van Palomita moet worden gevierd. Niemand merkt hoe die rare Koning Kabberdas het boek van Sinterklaas meeneemt ...
De derde Sinterklaas-film van Ketnet, in regie van Stijn Coninx, is even spannend als grappig. Een tof sinterklaascadeautje voor alle (ondeugende) kindjes.

GRATIS KINDEROPPAS TIJDENS FAMILIEVOORSTELLINGEN
Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Terwijl je met de rest van het gezin geniet van de familievoorstelling is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in. Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be.

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 7
  • -26 4

Leeftijd

vanaf 5 tot 10 jaar

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem