Hallo Aarde! - Kapitein Winokio Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

CC De Factorij
  • zo 5 februari 2023van15:00tot17:00
In deze muzikale theatershow gaan Kapitein Winokio en zijn bemanning naar de ruimte om van daaruit onze aarde te inspecteren. Vanuit zijn ruimteschip bestudeert en bezingt hij de uitdagingen én de gigantische schoonheid van onze wereldbol. Deze intergalactische voorstelling draait in een baan rond de aarde. De Kapitein neemt de Kampioenen mee op een wonderlijke reis. “Wat een mooie planeet!”

kapiteinwinokio.be

KNUTSELPLEZIER NA DE VOORSTELLING
Kinderen, met of zonder ouders, kunnen na de voorstelling aan de slag in onze foyer. Samen knippen, plakken en tekenen in het thema van de voorstelling. Deze omkadering is gratis, je hoeft vooraf niet te reserveren.

GRATIS KINDEROPPAS TIJDENS FAMILIEVOORSTELLINGEN
Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Terwijl je met de rest van het gezin geniet van de familievoorstelling is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in. Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be.

Locatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 16
  • -12 12

Leeftijd

vanaf 3 tot 10 jaar

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem