Autodelen, ook in Zaventem ?

GC De Maalderij
  • wo 7 december 2022van20:00tot22:00
Autodelen zit in de lift, niet alleen in steden maar ook steeds meer in grote gemeenten. Een auto staat immers vaak stil, tot wel 23 uur per dag. Niet iedereen rijdt elke dag met zijn/haar auto. Omdat een gedeelde auto vaker en door meer mensen wordt gebruikt hoeft niet iedereen een eigen auto te hebben. Zo vervangt een deelauto tot wel tien andere auto’s. Een deelauto i.p.v. een eigen auto dat is niet alleen gezonder voor je portemonnee. Minder auto’s, dat is gezondere lucht, minder file en meer ruimte in onze straten.

Tal van ons omringende gemeenten starten het AUTODELEN momenteel op: Kraainem, Moorsel, Kampenhout, … . Waarom niet in Sterrebeek/Zaventem?

Autodelen.net zal informeren over ALLE MOGELIJKE autodeel-formules. Niet uitsluitend over Cambio of Poppy, maar ook bv. over het delen van je eigen voertuig , het opstarten van een coöperatie per wijk , … . Ook een aantal misverstanden en/of vooroordelen over autodelen zullen aan bod komen. Na afloop van de uiteenzetting voorzien we tijd voor bijkomende vragen en een dialoog.

Locatie

GC De Maalderij
Walenhof , 1933 Sterrebeek (Zaventem)

Prijs

  • gratis

Organisatie

STERREBEEK2000 vzw
Felix Timmermanslaan 24 , 1933 Sterrebeek (Zaventem)