Willen Meten Wat Wij Weten - Lap

Koop tickets
Cultuurcentrum De Factorij
  • zo 14 april 2024van15:00tot15:45

LAPdag is een familiedag waar jong en oud ondergedompeld worden in een gehele ervaring van kijken, spelen en bewegen. LAP biedt families een speelse en culturele totaalervaring. Na de voorstelling zijn er leuke opdrachten en zelfs een photobooth waar kinderen zich kunnen uitleven met kostuums en attributen uit de voorstelling. LAPdag is een dag vol dans, theater, workshops, spel en plezier voor het hele gezin!


---


Iemands vinger tikt de tijd.  
Een ander verlengt het touw.  
De laatste noteert en knikt.  
Er wordt gemeten en geweten.  
We vervormen, we verbreden.  
We denken te weten en meten het beter.  
Wat Was Waar?  
Wie Weet Wat?  


Drie figuren creëren een wereld vol lijnen en vormen. Geïnspireerd door meetkundige constructies tasten ze de grenzen van elkaar en de ruimte fysiek en figuurlijk af. Samen bouwen, verbouwen, leggen, verleggen, vormen, vervormen, ... maar wat als er één iemand uitbreekt? Willen meten wat wij weten is een fysieke voorstelling waar dans en livemuziek samenkomen en de ruimte verleggen. 


Willen meten wat wij weten is de vierde productie van LAP, na de succesvolle voorstellingen Choco of kaas?, Level Q en Time Play. 


“LAP weet altijd een fijne mix te brengen, via mimiek, sterke choreografieën, licht- en klankimpulsen die ook de allerjongsten die misschien minder vertrouwd zijn om naar het theater te gaan moeiteloos weet te boeien.”  


Locatie

Cultuurcentrum De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 12

Reserveer

Leeftijd

vanaf 6 jaar

Contact

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem