Dag Vreemde Man - Theater van A tot Z

Koop tickets
  • di 16 april 2024van14:00tot16:00

In 2015-2016 bracht een groep anderstalige nieuwkomers de theaterproductie Gelukkig zijn. Het muzikale theaterproject speelde meer dan 60 keer in ons land. Er volgden optredens op de Gentse Feesten en op Boterhammen In Het Park in Brussel. De acteurs-zangers gingen na de tournee verder als het koor Koruso en de Ancienne Belgique begon samen met Theater van A tot Z maandelijkse meezingsessies te organiseren waar anderstaligen Nederlands kunnen oefenen. 


Door het grote succes en de vraag naar meer brengt Theater van A tot Z vijf jaar later een nieuwe voorstelling met anderstaligen die Nederlands leren: Dag vreemde man, opnieuw genoemd naar een lied van Ann Christy. Muzikanten Andy Dhondt, Chris Carlier, Andries Boone en Jef Neve werken hieraan mee. 


Thema van de voorstelling: op zoek naar geluk. Een groep mensen van verschillende leeftijden en achtergronden neemt ons mee op reis door de wereld van de Nederlandstalige muziek en door hun eigen levens. De acteurs hebben allemaal een andere moedertaal of culturele achtergrond. De combinatie van levensverhalen en vierstemmig gezongen liedjes zal iedereen een warm gevoel geven. Ontroering en ambiance verzekerd. 


undefined


CREDITS


TEKST & REGIE PETER SCHOENAERTS 
KOORLEIDER ANDY DHONDT 
ARRANGEMENTEN & MUZIEK CHRIS CARLIER & ANDRIES BOONE 
GASTMUZIKANT JEF NEVE 
MET STEUN VAN VZW ‘DE RAND’, DE TAALUNIE & VZW FAST FORWARD 


Locatie

Cultuurcentrum De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem

Prijs

  • Basistarief 8

Reserveer

Contact

Organisatie

CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10 , 1930 Zaventem