Bibliotheek

In bibliotheek De Factorij is iedereen welkom. Onze bib groeit met je mee, van baby tot volwassene. Het personeel staat graag voor je klaar.

Onze volwassenenafdeling bevat een uitgebreide collectie fictie en non-fictie werken. Naast Nederlands- en anderstalige romans bestaat de collectie uit e-boeken, graphic novels, poëzie, toneelstukken, groteletterboeken en luisterboeken. 

Voor wie Nederlands leert (jong én oud), hebben we ons Taalpunt.

Kom je gewoon graag even tot rust? Breng dan wat tijd door op ons gezellige leesplein. Je treft er de meest recente tijdschriften aan en kan er dagelijks de kranten en andere media (internetpc’s) raadplegen.

Muziekliefhebbers vinden bij ons cd’s en concert-dvd’s in alle genres. Daarnaast bestaat onze collectie audiovisueel materiaal uit langspeelfilms, documentaires en tv-series.

Tot 12 jaar kan je op ontdekking gaan in onze uitgebreide jeugdbib en adolescenten, die vinden hun gading op het gelijkvloers in de sectie ‘Young adults’.

Het hele jaar door kan je in de bib deelnemen aan leuke activiteiten, workshops en evenementen voor alle leeftijden. Blijf je hiervan graag op de hoogte, check dan zeker onze website, Facebookpagina of Instagramaccount.

GA NAAR DE WEBSITE 

Nog vragen? Spring gerust eens binnen, bel ons of stuur een mailtje en we helpen je graag verder!


Het leesplein in de bibliotheek van Zaventem.