Vaccinatie tegen het coronavirus

Het Agentschap Zorg en Gezondheid is volop bezig een vaccinatieprogramma uit te werken. Ze onderzoeken hoe zo veel mogelijk mensen zo snel mogelijk een vaccin kunnen krijgen. Op een veilige manier. De vaccinatie is gratis en vrijwillig.

De inwoners van o.a. Zaventem kunnen zich laten vaccineren in de Skyhall op Brussels Airport. In deze evenementenhal op de luchthaven is een groot vaccinatiecentrum ingericht. Alle beschikbare informatie over vaccinatie in de Skyhall vind je op de speciaal opgerichte website www.vaccinskyhall.be

Ga naar de vaccinatiewebsite van de Skyhall

 

Vrijwilligers gezocht

Voor de vaccinatiecentra in Zaventem en Overijse zijn we op zoek naar vrijwilligers die hun steentje kunnen bijdragen bij zowel de administratie als bij het toedienen van de vaccins. Er wordt dus niet alleen gezocht naar (gepensioneerde) zorgverstrekkers maar iedereen die zijn steentje wil bijdragen, is welkom als vrijwilliger.

Heb je interesse om als vrijwilliger je steentje bij te dragen in één van de vaccinatiecentra uit de Druivenstreek, geef je kandidatuur dan door via het online vrijwilligersformulier.


Meer informatie over vaccinatie vind je hier:

https://www.laatjevaccineren.be
https://www.info-coronavirus.be