Vaccinatie

 • De inwoners van o.a. Zaventem kunnen zich laten vaccineren in de Skyhall op Brussels Airport. Alle beschikbare informatie over vaccinatie in de Skyhall vind je op de speciaal opgerichte website www.vaccinskyhall.be

Ga naar de vaccinatiewebsite van de Skyhall

 • Inwoners krijgen ook een brochure in de bus met informatie over Vaccinatiecentrum Skyhall

Lees brochure Vaccinatiecentrum Skyhall Brussels Airport

 • Benieuwd naar het verloop van je vaccinatie in de Skyhall? Bekijk deze video:

Vrijwilligers gezocht

 • Voor de vaccinatiecentra in Zaventem en Overijse zijn we op zoek naar vrijwilligers die hun steentje kunnen bijdragen bij zowel de administratie als bij het toedienen van de vaccins. Er wordt dus niet alleen gezocht naar (gepensioneerde) zorgverstrekkers maar iedereen die zijn steentje wil bijdragen, is welkom als vrijwilliger.
  Heb je interesse om als vrijwilliger je steentje bij te dragen in één van de vaccinatiecentra uit de Druivenstreek, geef je kandidatuur dan door via het online vrijwilligersformulier.
   
 • Ook voor het vervoer van mindermobiele inwoners van Zaventem naar het vaccinatiecentrum zijn we op zoek naar vrijwilligers. Heb jij interesse om jouw steentje bij te dragen als:
  • chauffeur met een wagen van het OCMW of 
  • begeleider om de mensen in en uit de wagen te helpen en hen te begeleiden tot aan de Skyhall?
   Neem dan contact op met de thuisdienst op thuisdienst@zaventem.be

Mindermobielenvervoer 

Indien je niet in staat bent het openbaar vervoer te nemen en je geen mantelzorger hebt die je naar het vaccinatiecentrum kan brengen, kan je als Zaventemnaar voor €6 beroep doen op mindermobielenvervoer. Daartoe heb je een attest nodig van je huisarts. Lees zeker eerst de richtlijnen voor het gebruik van het mindermobielenvervoer alvorens het attest aan te vragen.

Algemene informatie over vaccinatie:

https://www.laatjevaccineren.be
https://www.info-coronavirus.be