Cultuurcentrum De Factorij

CC De Factorij in een notendop

Cultuurcentrum De Factorij focust op originele en kwaliteitsvolle producties. Daarbij staat de bezoeker centraal en is er ook speciale aandacht voor jongeren en families. We willen een warm en open huis zijn waar iedereen zich welkom voelt: zowel de Zaventemnaar, de pendelaar als de toevallige passant.


De deuren van het cultuurcentrum staan open voor …

  • Iedereen! Kom langs en maak kennis met het prachtige gebouw, het toegankelijke programma en het enthousiaste team van medewerkers en vrijwilligers.
  • Ontdekken en beleven van cultuur. Je kan genieten van een gevarieerd aanbod voor verschillende leeftijden: film, (klassieke) muziek, humor, theater, dans, circus, tentoonstellingen, workshops, familie- en scholenaanbod.
  • Lokale verenigingen en bedrijven, want het cultuurcentrum verhuurt verschillende zalen. De grote theaterzaal telt bijna 700 zitplaatsen en is uitgerust met de meest recente technieken voor theater- en muziekproducties.
  • Vragen, culturele impulsen, samenwerking en feedback.

 

SEIZOEN 2020-2021

Kadril, Geike, Ish Ait Hamou, Het Zesde Metaal, Michael Van Peel, Fabuleus, Lieven Tavernier, Kamal Kharmach, Ultima Vez/Wim Vandekeybus, 4Hoog, Chantal Acda, Warre Borgmans, Michael Pas en nog vele andere komen naar de schoonste theaterzaal van Zaventem!

Jouw veiligheid staat voorop en daarom bekijken we later (in december) het voorjaar. Het volledige cultuurseizoen '20 - '21 staat wel op de website van CC De Factorij. Check voor de meest actuele informatie regelmatig onze website, sociale media en nieuwsbrief.

Goed om te weten:

CC De Factorij volgt de aanbevelingen en veiligheidsmaatregelen van de overheid. Lees de huidige werking van CC De Factorij en de veiligheidsmaatregelen die gelden. 

 

DINSDAG = FILMDAG

Elke dinsdagavond om 20 uur kan je bij ons terecht voor een fantastische filmervaring dankzij het 16 meter brede scherm en 4K-projector. Ontdek het gevarieerd filmaanbod.