Cultuurcentrum De Factorij

CC De Factorij in een notendop

Cultuurcentrum De Factorij focust op originele en kwaliteitsvolle producties. Daarbij staat de bezoeker centraal en is er ook speciale aandacht voor jongeren en families. CC De Factorij wil een warm en open huis zijn waar iedereen zich welkom voelt: zowel de Zaventemnaar, de pendelaar als de toevallige passant.


De deuren van het cultuurcentrum staan open voor …

  • Iedereen! Kom langs en maak kennis met het prachtige gebouw, het toegankelijke programma en het enthousiaste team van medewerkers en vrijwilligers.
  • Ontdekken en beleven van cultuur. Je kan genieten van een gevarieerd aanbod voor verschillende leeftijden: film, (klassieke) muziek, humor, theater, dans, circus, tentoonstellingen, workshops, familie- en scholenaanbod.
  • Lokale verenigingen en bedrijven, want het cultuurcentrum verhuurt verschillende zalen. De grote theaterzaal telt bijna 700 zitplaatsen en is uitgerust met de meest recente technieken voor theater- en muziekproducties.
  • Vragen, culturele impulsen, samenwerking en feedback.

PROGRAMMA 2022-2023

O.a. Herman Van Veen, Ladysmith Black Mambazo, Michael Van Peel, Spinvis, Gabriel Ríos, Amelie Albrecht, Bent Van Looy, Veerle Malschaert, Mama's jasje, FC Bergman, Stef Bos, Kapitein Winokio en de nieuwe musical 'De sirene van Ensor' en natuurlijk nog vele andere komen naar de schoonste theaterzaal van Zaventem!

Blijf op de hoogte van het programma en nieuwe artiesten door je in te schrijven op de nieuwsbrief van CC De Factorij.

DINSDAG = FILMDAG

Elke dinsdagavond om 20 uur kan je bij ons terecht voor een fantastische filmervaring dankzij het 16 meter brede scherm en 4K-projector. Ontdek het gevarieerd filmaanbod.