Daguitstap voor 65+

Het gemeentebestuur biedt iedere Zaventemnaar ouder dan 65 jaar een gratis daguitstap aan. De sociale dienst van de gemeente stelt elk jaar een verrassend programma samen en organiseert busvervoer vanuit elke deelgemeente. 

Showtime met Jo Vally en de Stardancers!

14 juni wordt een dag vol show en plezier want dan vindt opnieuw de Daguitstap voor 65+ plaats! Zoals de traditie het wil, brengen verschillende bussen jullie naar een bijzondere locatie voor een gevarieerd programma. Dit jaar trekken we naar het Proximus Theater in Plopsaland De Panne waar een medewerker ons opwacht en een toelichting geeft over het ontstaan van het pretpark en de Studio 100-groep. Tijdens de pauze kan je iets drinken in het prachtige Plopsahotel of in de tuin. Na de broodjesmaaltijd breekt een swingende namiddag aan met Jo Vally, de Stardancers en… een verrassingsact! Rond 17u30 vertrekken de bussen weer richting Zaventem.

Over de busreis

Vanuit elke deelgemeente vertrekt om 8u een bus richting De Panne. Van zodra alle inschrijvingen verwerkt zijn, ontvang je via de post een toegangsticket voor de bus. Daarop staat jouw opstapplaats vermeld, die rekening houdt met je woonplaats. Kan je om bepaalde redenen niet plaatsnemen op een gewone bus? Neem dan telefonisch contact op met de sociale dienst.

De inschrijvingen voor de Daguitstap 65+ werden op 20 mei afgesloten.