Daguitstap voor 65+

Het gemeentebestuur biedt iedere Zaventemnaar ouder dan 65 jaar een gratis daguitstap aan. De sociale dienst van ons lokaal bestuur stelt elk jaar een verrassend programma samen en organiseert busvervoer vanuit elke deelgemeente. Ontdek het programma voor 2024!

Achter de schermen van Brussels Airport

Op woensdag 18 september 2024 nemen we je mee voor een boeiende gegidste rondrit op het luchthavendomein. Je krijgt een exclusieve blik achter de schermen van Brussels Airport en leert alles over de werking van één van de belangrijkste luchthavens van Europa.

Nadien rijden we richting Affligem naar feestzaal De Montil. Na de broodjesmaaltijd breekt een swingende namiddag aan met gekende meezingers en een verrassingsact! Rond 17u30 vertrekken de bussen terug richting Zaventem.

Over de busreis

Vanuit elke deelgemeente vertrekt een bus richting luchthaven. Zodra alle inschrijvingen verwerkt zijn, ontvang je via de post een toegangsticket voor de bus. Daarop staat jouw opstapplaats vermeld, die rekening houdt met je woonplaats.

Kan je om bepaalde redenen niet plaatsnemen op een gewone bus? Neem dan telefonisch contact op met onze Sociale dienst.

Schrijf je in!

Vul dit formulier in vóór zaterdag 10 augustus

Vorige editie: showtime met Jo Vally en de Stardancers

Op 14 juni 2023 vond de daguitstap voor de 65+ plaats in het Proximus Theater in Plopsaland De Panne. Na een boeiende toelichting over het ontstaan van het pretpark, kregen onze deelnemers een broodjesmaaltijd aangeboden. Daarna brak er een swingende namiddag aan met o.a. Jo Valley en de Stardancers. Het was een dag waarop vele deelnemers oude vrienden terug zagen en leuke herinneringen konden ophalen. Het succes van deze daguitstap was mede te danken aan een enthousiaste ploeg van vrijwilligers!