De Vos… in het bos!

Een leuke theaterwandeling in het Zeenpark te Sterrebeek voor kinderen vanaf 4 jaar.

Het verhaal gaat over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, een kip die heerlijke stenensoep maakt en een haas die niet ten onder wil gaan. Een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over… een wolf! De Vos… in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels.

Het verhaal is ideaal voor kinderen tussen 4 en 8 jaar.

De wandeling is beschikbaar in het Zeenpark vanaf woensdag 21 april 2021

Productie: Anna’s Steen

Praktische info

Doorheen de wandeling tref je 6 fragmenten van het theaterverhaal aan die je samen met het gezin kan bekijken.

De fragmenten kan je gratis bekijken door de QR code op het bord te scannen met je smartphone.

Het volledige verhaal duurt een 30 minuten (6 fragmenten van ongeveer 5 min.). De wandeling (1,3 km) zelf duurt een klein halfuurtje met jonge kinderen, dus reken een uurtje voor de volledige activiteit te doen met de kinderen.

Start- en eindpunt van de wandeling is aan de hoofdingang van het Zeenpark te Sterrebeek. (ter hoogte van de autoparking van het park in de Zeenstraat)

Als je het park binnenwandelt, dan volg je het parcours van de finse piste tegen de klok in. Langsheen de finse piste vind je de QR bordjes terug. Meestal vind je de bordjes terug aan de fit-o-meter toestellen. De QR bordjes met een verhaallijn zijn genummerd van 1 tot 6.

Tip:

  • Laad je smartphone of tablet helemaal op
  • QR code kan je scannen via je gewone camera of QR scanner app. (4G nodig)
  • Je kan de theaterwandeling meerdere keren doen, en later ook thuis de verhaaltjes nog eens bekijken nadat je ze gescand hebt tijdens de wandeling
Gepubliceerd op woensdag 21 april 2021 0.00 u.