Je energiefactuur verlagen? Laat gratis een energiescan uitvoeren!

Al meer dan tien jaar komen de Energiesnoeiers in heel Vlaanderen bij mensen over de vloer om de situatie in kaart te brengen en advies te geven. Het resultaat is niet zelden een lagere energiefactuur!

Al meer dan tien jaar komen de Energiesnoeiers in heel Vlaanderen bij mensen over de vloer en brengen ze de energetische situatie van woningen in kaart. Daarbij kijken ze onder meer naar de gebouwschil en de toestellen in huis, maar informeren ook naar het gedrag van het gezin met betrekking tot het energieverbruik. Is de thermostaat correct ingesteld? Tocht het aan ramen en deuren? Wordt er vaker een bad genomen dan een douche? De Energiesnoeiers leggen haarfijn uit op welke manier men energie kan besparen.

Tijdens de energiescan wordt ook uitleg gegeven over de energiefactuur en wordt bekeken een meer voordelig energiecontract mogelijk is. Er worden ook telkens een aantal gratis energiebesparende materialen aangeboden, zoals een spaardouchekop, LED-lampen of een verdeelstekker met een schakelaar.

Per jaar krijgen zo‘n 20.000 gezinnen het bezoek van de Energiesnoeiers, die hiervoor samenwerken met de gemeente. Gemiddeld blijken klanten nadien zo’n 10% te besparen op de energiefactuur. Bovendien draagt de energiescan ook rechtstreeks bij aan een beter milieu.

Interesse?


Vraag hier je energiescan aan!

of neem contact op met Miavil

energiesnoeiers@mivavil.be 

Pascal Paris: 0475 316896

Lotfi Soussi: 0498 71 80 04

 Energiesnoeiers Mivavil, Mechelsesteenweg 588 D, 1800 Vilvoorde

Gepubliceerd op woensdag 2 juni 2021 10.44 u.