Lid worden bij een vereniging

Zaventem beschikt over een rijk verenigingsleven met heel wat sport-, jeugd-, cultuur- en sociale verenigingen.

Ik zoek een vereniging of activiteit

Ga naar de digitale verenigingengids

Vrijetijdsbeurs en vrijetijdscampagne

  • We organiseren afwisselend een 'Vrijetijdsbeurs' en 'Vrijetijdscampagne'.
  • De 'Vrijetijdsbeurs' wordt om de twee jaar georganiseerd door de gemeente Zaventem voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe hobby of leuke activiteiten in de vrije tijd.
  • Bij de start van het nieuwe schooljaar gaat men vaak op zoek naar leuke activiteiten voor in de vrije tijd. Dit is het ideaal moment omdat alle verenigingen en organisaties terug opstarten met een nieuw werkjaar.
  • Op deze vrijetijdsbeurs die zal plaatsvinden in september 2021 (onder voorbehoud) kan je kennis maken met tal van sport-, jeugd- of cultuurverenigingen voor allerlei leuke hobby's en activiteiten.  Ook de kunstacademie, het cultuurcentrum en de bibliotheek zullen van de partij zijn. Naast de infostands van de verenigingen en organisaties, kan je ook komen kijken naar demo's en optredens. Je kan zelfs meedoen aan enkele initiaties. We voorzien ook wat lekkers om te eten en te drinken.
  • Via de 'Vrijetijdscampagne' zetten we de Zaventemse verenigingen in de kijker door o.a. de brochure 'Vrijetijdsgids Zaventem'

Ga naar de brochure 'Vrijetijdsgids Zaventem'