Hoe de luchthaven bereiken?

Met de trein

Met de trein reis je comfortabel tot aan de terminal en spaar je de kosten van een parkeerplaats uit. Bij aankomst in de luchthaven neem je de lift naar boven en kom je uit in de vertrekhal.

Meer informatie over de mogelijkheden van de trein van en naar de luchthaven vind je op de website van Brussels Airport.

Plan je treinticket naar de luchthaven

Met de bus

De Lijn brengt je vanuit de verschillende deelgemeenten rechtstreeks tot in het busstation van de luchthaven, dat zich vlak onder de aankomsthal op niveau 0 bevindt. Via de roltrappen en liften kom je rechtstreeks uit in de vertrekhal.

Vanuit Zaventem: lijnen 272, 282, 359 en 380
Vanuit Nossegem: lijnen 616 en 656
Vanuit Sterrebeek: lijn 830
Vanuit Sint-Stevens-Woluwe: lijnen 359 en 659

Meer informatie over de mogelijkheden van de bus van en naar de luchthaven vind je op de website van Brussels Airport.

Met de fiets

Met de verwezenlijking van de S-bocht heeft de luchthaven een fietsverbinding in eigen bedding met een rechtstreekse aantakking op de F3 fietssnelweg tussen Nossegem en Zaventem.

Je kan je fiets gratis stallen op parking P15a, van waaruit je naar de vertrek- en aankomsthallen kan lopen. De fietsenstalling staat onder cameratoezicht en er zijn laadpalen voor het opladen van je elektrische fiets.

Meer informatie over de mogelijkheden van de fiets van en naar de luchthaven vind je op de website van Brussels Airport.

Met de auto

Meer informatie over de routebeschrijving, de parkeermogelijkheden, de drop-off zone vind je op de website van Brussels Airport