Ondernemersevenement

18 juni 2024: Ondernemersevenement met Kamal Kharmach

Een humoristische kijk op ondernemen? Het kan! Zeker als je naar de keynote van Kamal Kharmach komt luisteren op dinsdag 18 juni in het Crowne Plaza Hotel Brussels Airport. Die avond zijn alle lokale handelaars en ondernemers welkom op het jaarlijkse ondernemersevenement van onze gemeente. Een uniek netwerkmoment om collega-ondernemers te ontmoeten en … huiswaarts te keren met een hoop inspiratie voor je business!

Schrijf je hier in! 

Voorbije edities

2023: Communiceer vlot en efficiënt met klanten

Veel ondernemers en handelaars zijn actief op sociale media en posten regelmatig berichten. Maar bereiken deze berichten wel de juiste doelgroep? Tijdens het ondernemersevenement op 22 november 2023 gaf marketingstrateeg Dominic Heselmans tips om online vlot en efficiënt te communiceren met klanten. Het netwerkmoment achteraf gaf ondernemers de kans om verder contacten te leggen en elkaar te inspireren!

2022: Lancering digitaal loket voor ondernemers in Zaventem

Het netwerkmoment in november 2022 was wel heel bijzonder. De gemeente stelde er haar digitaal loket voor ondernemers en handelaars voor. Daarmee nam Zaventem een voortrekkersrol op in de regio. Na een panelgesprek met alle betrokken partners, gaf keynotespreker Saskia Van Uffelen, 'digital champion' van de Europese Commissie, tips en tricks om te ondernemen in digitale tijden. Een inspirerende presentatie waarover intens werd nagepraat tijdens de netwerk happening achteraf!

Contact

Wil je ook op de hoogte blijven over de activiteiten van de dienst Economie? Laat dan zeker je gegevens na!

Ik wil op de hoogte blijven van nieuws, informatie en activiteiten voor ondernemers

Of neem contact met Silvie Vandewijer via welkom@winkelinzaventem.be