Ondernemersevenement

Ieder jaar organiseert lokaal bestuur Zaventem een gratis netwerkmoment voor handelaars en ondernemers. Inspireren en netwerken zijn het doel!

Wil je ook op de hoogte blijven over de activiteiten van de dienst Economie? Laat dan zeker je gegevens na!

Ik wil op de hoogte blijven van nieuws, informatie en activiteiten voor ondernemers

Contact

Silvie Vandewijer
welkom@winkelinzaventem.be

Voorbije edities

2023: Communiceer vlot en efficiƫnt met klanten

Veel ondernemers en handelaars zijn actief op sociale media en posten regelmatig berichten. Maar bereiken deze berichten wel de juiste doelgroep? Tijdens het ondernemersevenement op 22 november 2023 gaf marketingstrateeg Dominic Heselmans tips om online vlot en efficiƫnt te communiceren met klanten. Het netwerkmoment achteraf gaf ondernemers de kans om verder contacten te leggen en elkaar te inspireren!

2022: Lancering digitaal loket voor ondernemers in Zaventem

Het netwerkmoment in november 2022 was wel heel bijzonder. De gemeente stelde er haar digitaal loket voor ondernemers en handelaars voor. Daarmee nam Zaventem een voortrekkersrol op in de regio. Na een panelgesprek met alle betrokken partners, gaf keynotespreker Saskia Van Uffelen, 'digital champion' van de Europese Commissie, tips en tricks om te ondernemen in digitale tijden. Een inspirerende presentatie waarover intens werd nagepraat tijdens de netwerk happening achteraf!

Digitaal loket