Kom eens kijken in de assistentiewoningen van het OCMW

In maart ben je tijdens vier opendeurdagen welkom in de serviceflats van het OCMW van Zaventem. Volgende locaties zetten hun deuren open: De Sterre en Huize Ruwendal in Sterrebeek, Huize Kouterdal in Zaventem en De Veste in Sint-Stevens-Woluwe. Lees verder voor de exacte data!

Hoe zien de flats eruit en welke service mag je als toekomstige bewoner verwachten? Twee belangrijke vragen voor wie stilaan uitkijkt naar een veilige woonst voor zichzelf of voor een familielid, buurtbewoner of kennis. Om je een goed beeld te geven ben je welkom tijdens de opendeurdagen die telkens doorgaan van 13u tot 15u:

  • Maandag 6 maart 2023: De Sterre, Mechelsesteenweg 197, Sterrebeek
  • Dinsdag 7 maart 2023: Huize Kouterdal, Nossegemstraat 2, Zaventem
  • Vrijdag 10 maart 2023: De Veste, Veste 25, Sint-Stevens-Woluwe
  • Maandag 13 maart 2023: Huize Ruwendal, Nieuwstraat 29, Sterrebeek

Tijdens de opendeurdagen maak je kennis met een woonassistente van het OCMW die jou informeert over de werking en service van de assistentiewoningen. Een bezoek aan een flat en de cafetaria is uiteraard mogelijk. Enkel Huize Ruwendal in Sterrebeek beschikt niet over een cafetaria. Ook de medewerkers en vrijwilligers geven je met plezier meer uitleg over het reilen en zeilen in de assistentiewoningen en de verschillende activiteiten.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met woonassistenten Karine Hermans en Cindy Van Huylebroeck via de contactgegevens op deze pagina. 

Gepubliceerd op vrijdag 13 januari 2023 10.14 u.