Even geen studies of job? Doe een samenlevingsdienst!

Je bent tussen de 18 en 25, denkt na over je toekomst en wil je intussen nuttig bezighouden? Dan is een samenlevingsdienst iets voor jou! Tijdens zes maanden engageer je je voor een maatschappelijk project in een sector die je zelf kiest.

Bij de samenlevingsdienst draait alles rond solidariteit, samenwerken, samenleven, diversiteit, zelfbewustzijn, engagement en leren.

Je werkt 6 maanden lang mee aan een maatschappelijk project. Het platform voor de samenlevingsdienst biedt een waaier aan projecten in verschillende domeinen: cultuur en educatie, milieu, sociale begeleiding en sport ... Je kan bijvoorbeeld kinderen bewust maken voor de natuur, bijspringen in een winkel met tweedehandskledij, computers opknappen voor mensen die er geen hebben, een festival organiseren … Jij kiest!

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om vormingen te volgen rond duurzaamheid, diversiteit, mediawijsheid en heel wat andere boeiende thema’s. Bovendien krijg je een vergoeding, worden je vervoerskosten terugbetaald, ben je verzekerd en krijg je een certificaat waarin je engagement wordt erkend. 

Nieuwsgierig? Volg een online infosessie, bekijk getuigenissen en ontdek wat de samenlevingsdienst voor jou kan betekenen.

Schrijf je in voor de wekelijkse online infosessie

Lees de getuigenis van de Zaventemse Nina in Z magazine.

www.samenlevingsdienst.be
info@samenlevingsdienst.be
0486 937 058
of volg de samenlevingsdienst op Facebook, Youtube, Instagram & LinkedIn.

Gepubliceerd op maandag 27 juni 2022 15.33 u.