Studentenjob

Studentenjob tijdens de zomervakantie

Heb je groene vingers, hou je het graag schoon of ben je technisch aangelegd? Help je graag in de keuken, ben je administratief sterk of ben je veelzijdig aangelegd? Dan is een studentenjob bij gemeente en OCMW Zaventem echt iets voor jou.

Tijdens de zomermaanden (juli, augustus en september) zijn we namelijk op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die ons team willen versterken.

Tussen eind januari en 2 april 2023 kan je je hiervoor kandidaat stellen. Begin mei hoor je of je al dan niet bij ons aan de slag kan. 

Solliciteer nu

Studentenjob tijdens het schooljaar

Nieuw! Mobiele studentenpoule

Ben je niet op zoek naar een wekelijkse studentenjob, maar ben je in je vrije tijd wel snel inzetbaar bij het opvangen van onvoorziene situaties? De gemeentelijke scholen zijn op zoek naar studenten die sporadisch kunnen bijspringen.

Je komt dus terecht in een groep van studenten waarmee we indien nodig snel contact kunnen opnemen om als jobstudent aan de slag te gaan. Alle voorwaarden vind je in het inschrijvingsformulier.

Spreekt dit je aan? Schrijf je dan snel in voor onze Mobiele studentenpoule.

IK SCHRIJF ME IN

Verzorging, verpleegkundige of logistiek

Ben je student in de zorg (verzorging, kine, ergo of verpleegkunde) of logistiek assistent en zoek je een leuke, boeiende job als student? Dan kan je worden ingeschakeld in ons woonzorgcentrum Trappeniers.

Wij zoeken studenten doorheen het weekend en alle vakanties ter ondersteuning voor onze vaste helden in de zorg.

Interesse? Stel je hiervoor dan kandidaat via onderstaande knop!

START MIJN SOLLICITATIE