Vrijetijdsbeurs

Wat is een vrijetijdsbeurs?

Op de vrijetijdsbeurs kan je gratis kennismaken met een 50-tal verschillende sport-, jeugd- en cultuurverenigingen voor allerlei leuke hobby's en activiteiten. Ook de vrijetijdsdiensten van de gemeente, de kunstacademie, het cultuurcentrum, de bibliotheek en de spelotheek zullen van de partij zijn.

Wat valt er te beleven?

Naast de infostands van de verenigingen en organisaties, zijn er ook demo's en optredens. Je kan zelfs meedoen aan enkele initiaties. En we voorzien ook wat lekkers om van te smullen. Kortom er valt van alles te beleven.  

Wie zijn de deelnemers?

Cultuur 

Davidsfonds Zaventem, De Sterre, Centrum voor Volwassenen Onderwijs Crescendo, Fotoclub Klik-Klak vzw, Gemengd Koor Omnia Cantica vzw, Harmonieorkest Woluwe, Plankenkoorts, Sterrebeek 2000 vzw, The New Music Band, Toneelkring Intermezzo, Van Dyck-kring, Wijnclub Vinoscum, ZaZing! 

Jeugd

Chiro Mik Mak Sterrebeek en Chiro Zaventem

Natuur

De Kille Meutel Vogelvrienden en Natuurpunt Zaventem.

Socio-cultureel

Femma Sterren, Gezinsbond Zaventem Nossegem Kraainem, Home-Start, Okra Zaventem, Samana Zaventem

Sport

Gympies Sterrebeek vzw, JBZ, Ju-Jitsu Hokkadio, Jupiter Health Planet, MoveZ, SK Nossegem, Swimming Club Zaventem VZW, Tennisclub Het Zeen, Tennisclub Tenza, Volleybalclub Zavath Zaventem, Wandelclub de Parkvrienden Zaventem, Wandel- en Fietsvrienden Sterrebeek, Weightwatchers, Yogaclub Sterrebeek, Zwemclub Woluwe

Gemeente

Cultuurcentrum De Factorij, Bibliotheek De Factorij, Dienst Vrije Tijd gemeente Zaventem, Kunstacademie en de Spelotheek.

Meer info

Heb je nog vragen, mail dan naar vrijetijd@zaventem.be  

Tot dan!