Week van de vrijwilliger: ontdek de vacatures voor vrijwilligers

Zaventem telt meer dan 300 vrijwilligers die zich inzetten voor de gemeentelijke diensten. Ze helpen in cultuurcentrum De Factorij, vervoeren inwoners met een beperkte mobiliteit via de Minder Mobielen Centrale, ondersteunen de bibliotheek... Wil ook jij helpen? Ontdek onze vacatures!

Vacatures vrijwilligerswerk

Ondanks de grote poule van geëngageerde burgers hebben enkele diensten nog altijd nood aan extra hulp. Zo is het gemeentelijke woonzorgcentrum nog op zoek naar vrijwilligers die enkele uurtjes per maand de cafetaria van WZC Trappeniers willen uitbaten, en zoekt de Minder Mobielen Centrale nog chauffeurs om mensen met een beperkte mobiliteit naar hun bestemming te brengen. Ook de Spelotheek wil zijn team uitbreiden dat speelgoed uitleent aan Zaventemse kinderen. Deze en andere openstaande vacatures staan op onze website www.zaventem.be/vacatures-vrijwilligerswerk. Dé plek voor wie een beetje tijd over heeft en een betekenisvolle activiteit in de samenleving zoekt.

Bedankingsfeest

Tijdens de Week van de Vrijwilliger van 25 februari tot 5 maart 2023 nodigde Zaventem de vrijwilligers van de gemeentelijke diensten uit voor een bedankingsreceptie en filmvoorstelling in CC De Factorij. Een fotoverslag vind je hieronder!

Gepubliceerd op woensdag 1 maart 2023 11.00 u.