Week van de vrijwilliger: bedankt iedereen!

Zaventem telt meer dan 300 vrijwilligers die zich inzetten voor de gemeentelijke diensten. Tijdens een gezellig bedankingsfeest werden ze getrakteerd op een hapje en een drankje én een filmvoorstelling in De Factorij. Wil ook jij vrijwilligen? Ontdek onze vacatures!

Vacatures vrijwilligerswerk

Ondanks de grote poule van geëngageerde burgers hebben enkele diensten nog altijd nood aan extra hulp. Zo is het gemeentelijke woonzorgcentrum nog op zoek naar vrijwilligers die enkele uurtjes per maand de cafetaria van WZC Trappeniers willen uitbaten. De Minder Mobielen Centrale zoekt extra chauffeurs om mensen met een beperkte mobiliteit naar hun bestemming te brengen. In de bibliotheek zijn voorleesvrijwilligers hartelijk welkom. Deze en andere openstaande vacatures staan op onze website www.zaventem.be/vacatures-vrijwilligerswerk. Dé plek voor wie een beetje tijd over heeft en een betekenisvolle activiteit in de samenleving zoekt.

Ik wil ook vrijwilligerswerk doen!

Bedankingsfeest

Tijdens de Week van de Vrijwilliger van 2 tot 10 maart 2024 nodigde Zaventem de vrijwilligers van de gemeentelijke diensten uit voor een bedankingsfeest. Na een broodjesmaaltijd en receptie werden de vrijwilligers getrakteerd op een filmvoorstelling in CC De Factorij. Een fotoverslag vind je hieronder. Met dank aan onze trouwe vrijwilliger Paul Viaene!

Gepubliceerd op woensdag 6 maart 2024 9.30 u.