Woonzorgcentrum Trappeniers

Woonzorgcentrum Trappeniers ligt centraal in Zaventem, naast het park. Zorgbehoevende ouderen die niet meer alleen thuis kunnen wonen, zijn welkom bij ons.

Het WZC biedt 97 woongelegenheden voor permanent verblijf en beschikt over 2 kamers voor kortverblijf. De beschermde afdeling voor ouderen met dementie, bestaat uit 13 kamers.

Het WZC wil een open en warme leefomgeving aanbieden met een uitstekende dienstverlening en zorg. Het team van (hoofd-)verpleegkundigen, zorgkundigen, logistieke en poetsmedewerkers, leefbegeleiders, kinesisten, keuken- en onthaalmedewerkers en sociaal assistenten doet elke dag zijn uiterste best om alle bewoners een fijne en onbezorgde dag te bezorgen. We kunnen rekenen op heel wat vrijwilligers om ons hierbij te helpen. Bewoners en bezoekers kunnen genieten van een babbeltje op de kamer, in één van de zithoekjes, in de cafetaria, in de binnentuin of op het prachtige zonneterras met zicht op het park.

Bij interesse leiden wij je graag rond in ons WZC zodat je zelf de sfeer kan opsnuiven. Een afspraak kan je maken via tel. 02 716 32 60.

Namiddagactiviteiten

Je vindt een overzicht van de namiddagactiviteiten van deze maand in de maandkalender onder Downloads

Kijk ook naar de affiches die we ophangen met de activiteiten van de week.