Zaventem aan Zet - Bepaal mee het beleid

Zaventem aan Zet is het participatieproject van de gemeente Zaventem. Met Zaventem aan Zet kunnen inwoners ideeën geven voor het lokale beleid.

In het najaar van 2020 is het thema 'Mobiliteit en dorpskernvernieuwing'. 

De geplande fysieke bijeenkomsten in november en december kunnen omwille van het hoge aantal coronabesmettingen en de geldende maatregelen helaas niet plaatsvinden. 

Op de website www.zaventemaanzet.be kan je nu vragen beantwoorden en jouw ideeën geven voor verbeteringen in de mobiliteit in alle deelgemeenten.

Zo wordt het huidige mobiliteitsgedrag van de Zaventemnaren in kaart gebracht en kan je ook bijvoorbeeld jouw idee geven over de herinrichting van de centrale pleinen of hoe de doortocht door de dorpscentra verkeersluwer en veiliger gemaakt kan worden.

Wie de vragen liever op papier invult, kan dit ook, want de vragen worden verdeeld in alle brievenbussen van de gemeente. Zo heeft iedereen de kans om zijn visie te geven op het mobiliteitsvraagstuk

Antwoorden kan tot 21 december 2020. Voorjaar 2021 koppelt de gemeente terug over de resultaten. Alle informatie vind je op www.zaventemaanzet.be

Jij bent aan zet!

Ga naar zaventemaanzet.be en geef jouw idee!