Zaventemse coronawaardebon

Heel wat handels- en horecazaken moesten door de coronacrisis noodgedwongen hun deuren sluiten. Om hen een hart onder de riem te steken lanceerde het gemeentebestuur de "Zaventemse coronawaardebon". Tegelijk ondersteunt deze waardebonactie élke Zaventemnaar die zijn koopkracht zag dalen.

  • De actie werd verlengd tot en met 31 januari 2021.

De waardebon van 10 euro kan enkel besteed worden bij de lokale Zaventemse handelaars die deelnemen aan de actie. Als klant wissel je de bon in bij je handelaar. Je korting wordt meteen verrekend.

BEKIJK DE LIJST VAN DEELNEMENDE HANDELSZAKEN.

Het grote voordeel voor jou als ondernemer: je hoeft de bon niet te verzamelen, of een formulier in te vullen en te wachten op de uitbetaling. Dit gaat allemaal automatisch. Maandelijks worden alle gelden van de waardebonnen op jouw rekening overgeschreven door het lokale bestuur.

  • De bon is geldig vanaf 14 september t.e.m. 31 januari 2021. Je brengt je waardebon mee (via een print of op het scherm van je smartphone). De QR-code wordt gescand in de applicatie en het gekozen saldo wordt van de bon gehaald. De klant hoeft het volledige bedrag van de bon niet in één keer te spenderen. De bon mag bij verschillende handelszaken worden gebruikt.

Nog vragen of opmerkingen? Je kan steeds een mailtje sturen naar zaventem@wearewisely.com